Slotaflevering Nederland is vol over de toekomst zondag te zien op NPO 1

Slotaflevering Nederland is vol over de toekomst zondag te zien op NPO 1
Jeroen Pauw kijkt vooruit

Kijktip :

De afgelopen weken was Jeroen Pauw op zondagavond te zien met het praatprogramma Nederland is vol, waarin hij de grenzen van de Nederlandse samenleving onderzocht. Zijn die inmiddels bereikt? In de slotaflevering werpt Pauw een blik op de toekomst.

Nederland is vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Thema's
De afgelopen periode onderzocht Pauw - op locatie - een aantal prangende vraagstukken. In de eerste aflevering stond bijvoorbeeld de problematiek van Schiphol centraal. Vervolgens kwamen ook de thema's Dieren, Toeristen, Verkeer en Mensen aan bod. Het moge duidelijk zijn: Nederland kampt met een groot aantal hoofdpijndossiers.

Toekomst
En nu is het tijd voor de toekomst. Vrijwel alle pijlers onder onze welvarende vrije samenleving staan onder druk. Moeten we onze samenleving radicaal anders vormgeven? En hoe zorgen we ervoor dat de rekening niet bij één deel van de bevolking terechtkomt? Het zijn vragen die Pauw in de laatste aflevering van Nederland is vol hoopt te beantwoorden.

De slotaflevering van Nederland is vol is zondag 6 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland is vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's