Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van The Masked Singer en Meer dan goud

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van The Masked Singer en Meer dan goud
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 november

Kijktip :

The Masked Singer is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. Verder onder meer ook een nieuwe reeks van het programma Meer dan goud. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: The Masked Singer

RTL 4
20:00 uur

Kijkcijferkanon The Masked Singer is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. Dit seizoen maken we kennis met vijftien nieuwe karakters. In elk kleurrijk pak zit een bekende Nederlander verstopt, die de sterren van de hemel probeert te zingen. De opdracht voor de twee panels is eenvoudig: raden welke BN'er in welk pak zit. De panelleden zijn hetzelfde gebleven: Gerard Joling en Buddy Vedder nemen het op tegen Carlo Boszhard en Loretta Schrijver.

Docu: Duty of Care - pleiten voor de planeet

NPO 3
20:25 uur

Terwijl overal ter wereld aan de alarmbel wordt getrokken door wetenschappers, klimaatactivisten en -experts, gaan vervuilende multinationals en nalatende overheden verder hun gang. Tot een Nederlandse advocaat wereldgeschiedenis schrijft met de wet als wapen. De documentaire Duty of Care - pleiten voor de planeet vertelt zijn spannende verhaal. In dit spannende courtroom drama volgt regisseur Nic Balthazar advocaat Roger Cox in zijn strijd tegen Shell en andere grote spelers. Een film die toont dat één man of vrouw werkelijk het verschil kan maken.

Terug: Droomhuis gezocht

NPO 1
20:35 uur

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht op NPO 1. Carrie ten Napel en Dionne Stax helpen Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Sandor en Diana zijn verknocht aan Cambrils, een gebied tussen Barcelona en Valencia. Er is geen massatoerisme, het is goed bereikbaar vanaf Nederland en het is er vrijwel altijd zonnig. Sandor heeft de half-Spaanse Diana kennis laten maken met deze plek, nadat hij er vroeger veelvuldig met de caravan kwam. Sinds de vader van Diana is overleden, is de droom concreter geworden.

De geknipte gast: Joop van den Ende

NPO 2
21:00 uur

Vanavond krijgt presentator Özcan Akyol hoog bezoek in het interviewprogramma De geknipte gast. Niemand minder dan mediatycoon Joop van den Ende neemt plaats in de kappersstoel voor een goed en openhartig gesprek. Wat heeft Joop van den Ende niet gedaan? Hij was producent van allerlei films en televisieseries - alles van Paul Verhoeven tot Bassie en Adriaan - en maakte naam als musicalmagnaat.

Terug: Meer dan goud

NPO 1
21:25 uur

Vanavond begint een nieuw seizoen van Meer dan goud, waarin voormalige topsporters met elkaar in gesprek gaan. Wat hebben de medailles en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd? En wat en wie blijken uiteindelijk meer waard dan goud? De sporters die dit seizoen met elkaar in gesprek gaan zijn Marianne Timmer, Michael Boogerd, Henk Grol, Marlou van Rhijn, Gregory Sedoc en Nicolien Sauerbreij. In de eerste aflevering staat Marianne Timmer centraal.

Oorlogsfilm: Platoon

RTL 7
23:00 uur

Op RTL 7 is vanavond de Oscarwinnende oorlogsfilm Platoon te zien. De jonge, naïeve Amerikaan Chris Taylor gaat bij het leger om in de Vietnamoorlog te vechten. In de jungle van Vietnam belandt de onervaren soldaat in een gruwelijke strijd tegen de vaak onzichtbare Vietcong. Door de angst, uitputting en conflicten binnen de compagnie verliest Chris gaandeweg zijn grip op de realiteit. En daarmee ook zijn menselijkheid.

Actuele video's

Meer actuele video's