Nieuw programma Isola di Beau vanaf zondag te zien op RTL 4

Nieuw programma Isola di Beau vanaf zondag te zien op RTL 4
Vervolg op Lago di Beau

Kijktip :

Het seizoen van Weet ik veel is afgelopen, maar ook vanaf zondag hebben we wekelijks een portie Beau van Erven Dorens om het weekend mee af te sluiten. In het nieuwe programma Isola di Beau ontvangt de presentator bekende Nederlanders in Italië.

Isola di Beau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Sardinië
Op het prachtige eiland Sardinië gaat Van Erven Dorens elke week in gesprek met twee bekende Nederlanders. Onder anderen Monica Geuze, Olcay Gulsen, John van den Heuvel, Martijn Krabbé, Bridget Maasland en Hanna Verboom zijn de komende weken te gast in het interviewprogramma.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering ontvangt Van Erven Dorens al een opvallend duo: Diederik Ebbinge en Matthijs de Ligt. Ebbinge kennen we als acteur uit de serie De Luizenmoeder en van programma's als Promenade en Kiespijn. De Ligt is één van de beste spelers van Nederland; de verdediger speelde eerder voor Ajax en Juventus en is nu in dienst bij Bayern München.

Het nieuwe programma Isola di Beau is vanaf zondag 20 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV