Recensie: The People We Hate at the Wedding brengt clichématige komedie met fijne cast

Recensie: The People We Hate at the Wedding brengt clichématige komedie met fijne cast
Met Allison Janney, Ben Platt, Cynthia Addai-Robinson, en Kristen Bell.

Film :

Vanaf 18 november staat de film The People We Hate at the Wedding op Prime Video. Op een bruiloft zijn er altijd mensen die je liever niet op je feest had uitgenodigd, bijvoorbeeld die straalbezopen oom of de neef die net iets te intiem danst met iedereen. Lees hier de filmrecensie van The People We Hate at the Wedding.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Save the hate"
In dit verhaal worden de disfunctionele Amerikaanse zus Alice en broer Paul samen met hun eeuwig optimistische moeder uitgenodigd op het Britse huwelijk van hun vervreemde halfzus Eloise. Dit is een nieuwe kans voor hen om opnieuw contact te maken als - min of meer - volwassenen, en te leren opnieuw van elkaar te houden.

Acteur Ben Platt (Paul) en Kristen Bell (Alice) in de film 'The People We Hate at the Wedding'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,7

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Grant Ginder uit 2016. Deze typische Amerikaanse productie weet bij vlagen te boeien, met name wanneer de hoofdpersonages op reis gaan naar een Britse bruiloft in volle glorie. Maar zeker niet alles is geslaagd. The People We Hate at the Wedding wordt gered door de cast, met de mooie actrices Allison Janney en Kristen Bell in de hoofdrol. Vooral het tweede deel heeft zeer ongemakkelijke momenten en meerdere grappen slaan daarin hardstikke dood. Fans van bruiloftkomedies (die recent bijvoorbeeld genoten kunnen hebben van Father of the Bride op HBO Max) halen een paar leuke momenten uit deze productie, maar dit gaat geen moderne filmklassieker worden. 2,5 ster.

Cast
Naast Allison Janney (I'Tonya) en Ben Platt (Dear Evan Hansen) zijn ook Kristen Bell (Queenpins) en Cynthia Addai-Robinson (Arrow) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Claire Scanlon (Set It Up).

Vanaf 18 november 2022 is de film The People We Hate at the Wedding te zien op Prime Video. Genre: komedie, drama. Tijdsduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV