Woensdag 7 december in halve finale Het Perfecte Plaatje: auto's en lifestyle

Woensdag 7 december in halve finale Het Perfecte Plaatje: auto's en lifestyle
Wie gaan naar de grote finale?

Kijktip :

Woensdag is het alweer tijd voor de halve finale van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje. Deze aflevering wordt duidelijk welke BN’ers naar de finale van de fotowedstrijd gaan. De vier dames Trijntje Oosterhuis, Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom strijden nog om de titel.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Fotograferen in het buitenland
Ook deze keer hebben juryleden Cynthia Boll en William Rutten in Het Perfecte Plaatje leuke foto-opdrachten bedacht voor de kandidaten. Als ze deze aflevering weten te overleven gaan ze naar de finale, en dan krijgen ze ook een leuke bonus. Dan gaan ze voor bijzondere fotoshoots naar een nog onbekende plek in het buitenland.

Fotoshoot met auto’s
De fotografen hebben in de halve finale een campagneshoot met een auto en een lifestyle. De tweede shoot wordt een persoonlijke serie over vrijheid. De een neemt Ruud de Wild als onderwerp en de ander doet iets heel creatiefs met grote wereldleiders. Welke drie kandidaten gaan er naar de finalebestemming?

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's