Vanavond op tv: Marokko in halve finale WK voetbal

Vanavond op tv: Marokko in halve finale WK voetbal
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 december

Kijktip :

Vanavond staat de laatste halve finale van het WK voetbal in Qatar op het programma. Daarin staat Marokko tegenover het grote Frankrijk. Kunnen ze gaan stunten? Verder zien we vanavond de finale van Het perfecte plaatje op IJsland, maar ook de film Onze Jongens in Miami met Jim Bakkum in een sexy hoofdrol. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Frankrijk - Marokko (halve finale WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Voorbeschouwing vanaf 18.50 uur, live verslag vanaf 20.00 uur. Voor het eerst in de geschiedenis van het wereldkampioenschap voetbal staat er een Afrikaanse ploeg in de halve finale. Marokko neemt het in die wedstrijd op tegen een topfavoriet voor de titel: Frankrijk. De halve finale is woensdag om 20.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Komediefilm: Onze jongens in Miami

NPO 3
20:25 uur

In Onze jongens in Miami is Jorrit is weer single en hij gaat samen met Bas een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Steenrijk, straatarm

SBS 6
20:30 uur

Woensdag kun je in Steenrijk, straatarm zien hoe arme en rijke families een week lang van leven en huis ruilen, met het bijbehorende budget. Deze week ruilt de familie Bakker uit Nijswiller (Limburg) met de in Italië woonachtige familie Van der Linden.

Dramafilm: The Truman Show

Paramount Network
20:30 uur

Truman weet niet dat zijn vreemde stadje een enorme studio is geleid door een visionaire producent/regisseur/bedenker (Ed Harris), dat de mensen die er leven en wonen acteurs zijn en zelfs zijn altijd vrolijke vrouw onder contract staat.

Finale: Het perfecte plaatje

RTL 4
20:31 uur

Woensdag is het alweer tijd voor de grote finale van het zevende seizoen van Het perfecte plaatje. Er zijn nog drie dames in de strijd om de titel in de wacht te slepen van de fotowedstrijd: Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom.

Docu: Het Achterhuis van Rotterdam

NPO 2
20:33 uur

Woensdag (14 december) kun je op NPO 2 kijken naar de bijzondere documentaire Het Achterhuis van Rotterdam. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zaten drie Joodse Rotterdamse echtparen jarenlang in de Breepleinkerk ondergedoken. Deze docu vertelt een aangrijpend verhaal over moed, hoop en vertrouwen dat jarenlang werd vergeten.

Actuele video's

Meer actuele video's