Finale Het perfecte plaatje woensdag bij RTL 4: wie maakt de mooiste foto’s op IJsland?

Finale Het perfecte plaatje woensdag bij RTL 4: wie maakt de mooiste foto’s op IJsland?
Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom strijden om titel

Kijktip :

Woensdag is het alweer tijd voor de grote finale van het zevende seizoen van Het perfecte plaatje. Er zijn nog drie dames in de strijd om de titel in de wacht te slepen van de fotowedstrijd: Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Finalisten voor fotoshoots naar IJsland
Voor veel deelnemers is het het grote doel om de finale te halen, want dan mogen ze op reis naar het buitenland voor bijzondere shoots. Deze keer gaan de finalisten naar IJsland, voor onder meer een bijzondere opdracht in de natuur. En deze IJslandse natuur is nogal speciaal met bijvoorbeeld de vulkaan Askja. Daarnaast krijgen ze een opdracht die alles te maken heeft met dieren, zo zijn er bijzondere paarden te vinden op IJsland.

Bridget Maasland, Filemon Wesselink al naar huis gestuurd
In Het perfecte plaatje doen verschillende bekende Nederlanders hun best om de mooiste foto’s te maken. Juryleden Cynthia Boll en William Rutten bedenken de opdrachten en vellen hun oordeel over de kiekjes. Zij bepalen uiteindelijk wie de wedstrijd moet verlaten, sinds de start van Het perfecte plaatje zijn onder meer Bridget Maasland, Filemon Wesselink en Najib Amhali al naar huis gestuurd.

De finale van Het Perfecte Plaatje is woensdag 14 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV