Donderdag in Khalid & Sophie: door cryptocrisis dreigen één miljoen Nederlanders hun geld kwijt te raken

Donderdag in Khalid & Sophie: door cryptocrisis dreigen één miljoen Nederlanders hun geld kwijt te raken
De gasten van donderdag 12 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 12 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 12 januari

  • Vandaag nemen we het nieuws van de dag door met Anita Witzier en Sander Lantinga, zij zijn ons duo van dienst.

  • Volgens Volkskrant-journalisten Laurens Verhagen en Daan Ballegeer heeft de cryptocrisis Nederland bereikt. Ruim één miljoen Nederlanders dreigen hun geld kwijt te raken.

  • Waar Sinan Can voorheen vaak verslag deed van oorlog en conflict in het Midden-Oosten, zocht hij voor zijn nieuwe programma juist de paradijselijke delen op. Vanavond doet hij bij ons samen met zijn regisseur Thomas Blom verslag van zijn reis.

  • Aan de vooravond van het Tata Steel Schaaktoernooi gaat het niet over de sport zelf maar vooral over valsspelen. Grootmeesters Hans Böhm en Bianca de Jong-Muhren vertellen samen met cabaretier en schaakfanaat Tobi Kooiman over hoe vals spel tegengegaan kan worden.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's