Vrijdag in Khalid & Sophie: Edsilia Rombley zit 25 jaar in het vak

Vrijdag in Khalid & Sophie: Edsilia Rombley zit 25 jaar in het vak
De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 13 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 13 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op vrijdag 13 januari

  • Het nieuws van de dag wordt besproken met Nynke de Jong en Jan Joost van Gangelen.
  • Metershoge piramides gebouwd in een tijd zonder moderne techniek. Hoe kregen ze toch die loodzware stenen omhoog? Dat vroeg Ruud Gullit zich al af in zijn documentaireserie over het oude Egypte. Het mysterie nu opgelost door wetenschapper Olaf Kaper. Samen schuiven ze aan.
  • Nico Dijkshoorn is terug in het theater. Vanaf zondag staat hij weer op de planken met zijn nieuwe voorstelling Dijkshoorn Durft en doet hij weer wat hij het liefste doet. In Khalid & Sophie geeft hij vanavond een voorproefje.
  • Edsilia Rombley zit 25 jaar in het vak! En dat viert ze bij Khalid & Sophie met een uitgebreide terugblik op haar carrière.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's