Feyenoord - NEC live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - NEC live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de achttiende speelronde

Sport :

Op woensdag 25 januari spelen Feyenoord en NEC in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - NEC

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zullen misschien ietswat teleurgesteld achtergebleven zijn na de Klassieker afgelopen zondag: er was een grote kans om te winnen. Tegen NEC hebben de Rotterdammers overigens ook nog niet zomaar gewonnen: de vorige wedstrijd (op 2 oktober vorig jaar) werd met 1-1 gelijkgespeeld. Dat was overigens wel de eerste keer in vijf duels dat de rood-witten punten lieten liggen tegen de Nijmegenaren.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.40 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - NEC is woensdag 25 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV