Donderdag in De slimste mens: presentator Erik van Looy is uitdager

Donderdag in De slimste mens: presentator Erik van Looy is uitdager
Gaat de regisseur en presentator ver komen?

Kijktip :

Een bijzondere primeur voor De slimste mens donderdagavond: voor het eerst zit er een presentator van een andere versie van hetzelfde programma in de deelnemersstoel: Erik van Looy, presentator van De slimste mens ter wereld in België, neemt nu zelf deel.

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De slimste mens ter wereld
Erik van Looy is van origine filmmaker, maar is in Nederland waarschijnlijk het beste bekend als de presentator van De slimste mens ter wereld, de Vlaamse variant van Slimste mens. Hij maakte ook de succesvolle film De zaak Alzheimer, waar recent nog een Amerikaanse remake van werd gemaakt.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Geubels
Van Looy is overigens niet de eerste Belg die meedoet aan de Nederlandse versie van De slimste mens: comedian Philippe Geubels, die in België regelmatig in de jury zit bij het programma, deed vorig jaar als eerste Belg ooit mee aan het programma. Hij gaf overigens bij Jinek later aan de Nederlandse variant 'hemeltergend saai' te vinden.

De slimste mens met Erik van Looy is donderdag 26 januari rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV