Vanavond op tv: zinderende finale The Tribute: Battle of the Bands

Vanavond op tv: zinderende finale The Tribute: Battle of the Bands
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 11 februari

Kijktip :

Vanavond zie je in The Tribute: Battle of the Bands eindelijk wie er met de winst vandoor gaat. Als het aan Johan Derksen ligt, wordt dat de Drentse Elvis Presley-coverband, maar de strijd is nog niet gestreden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 11 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: The Tribute - battle of the bands

SBS 6
20:00 uur

In de finale van The Tribute zijn er nog zes tribute bands in de race om de allerbeste tribute band van dit jaar te worden en de headliner te worden tijdens het tribute concert in de Ziggo Dome op 22 april a.s. Wie dat wordt? Dat zie je in de finale, zaterdag op SBS6. In het eerste deel van de finale brengen alle finalisten ten overstaan van de vak- en publieksjury een nummer van hun favoriete artiest ten gehore. De twee bands die aansluitend de laagste score hebben, moeten op de valreep alsnog de competitie verlaten.

Overgebleven bands in finale

De top vier is nu zeker van een plek in de Ziggo Dome. De vier overgebleven bands spelen nog één keer hun favoriete nummer van deze reeks en de band met de hoogste score is de absolute winnaar en behaalt hiermee een uur speeltijd. De andere bands krijgen tussen de 15 en 45 minuten speeltijd.

Live: PSV - FC Groningen (Eredivisie)

ESPN
20:00 uur

Voorbeschouwing vanaf 18.30 uur, live verslag vanaf 20.00 uur. Op zaterdag 11 februari spelen PSV en FC Groningen in de eenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De ploeg van Ruud van Nistelrooij staat nog maar op vier punten van koploper Feyenoord en één punt achter Ajax. In de laatste vijf wedstrijden haalde PSV echter maar acht punten, waar er natuurlijk de volle vijftien punten mogelijk waren. Een lekkere overwinning zou niet mis zijn en het is natuurlijk heel goed mogelijk: tegenstander FC Groningen staat op degraderen en haalde in de laatste vijf wedstrijden slechts één punt: wel tegen titelkandidaat FC Twente.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN, aansluitend vind daar de bekerloting plaats. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Wie is de Mol?: tweedaagse roadtrip

NPO 1
20:29 uur

Er zijn nog steeds zes kandidaten in het spel: de zes gaan deze aflevering op een tweedaagse roadtrip en zullen ondertussen opdrachten tegenkomen, maar ook vijftien nieuwe testvragen. Waar blijven die laatste vijf? De kandidaten gaan op roadtrip in twee verschillende witte wagens, waarin de kandidaten drie om drie een trip van twee dagen zullen afleggen. Gedurende de reis komen opdrachten, maar ook een test van vijftien vragen voorbij. Het geheel lijkt wel een beetje op de Oregon trail, een meerdaagse opdracht uit het seizoen van 2017. De vraag die op vele lippen brand is natuurlijk: wat gaat er gebeuren met de laatste vijf vragen van de test en hoe gaat de eliminatie er uit zien? Wat zeker is: vier van de zes kandidaten hebben jokers in de zak om het geheel iets makkelijker te maken.

Slot: In de voetsporen van de Jaren 60

NPO 2
20:35 uur

Komende zaterdag is de laatste aflevering van In de voetsporen van de jaren '60 te zien op NPO 2. Philip Freriks treedt in deze aflevering in de voetsporen van de deelnemers aan de slaaprellen, die plaatsvonden in 1970. Met ex-marinier Tom Boin staat de presentator op de Dam, waar de harde protesten tegen de Damslapers plaatsvonden. Nadat in 1970 de burgemeester een slaapverbod had ingesteld en de Damslapers zich daar niets van aan trokken, namen een aantal mariniers zelf het initiatief het Monument van deze damslapers te ontdoen. Daarnaast hoort Freriks de verhalen aan van de joodse Jalda Rebling, die het leven aan de andere kant van de Berlijnse Muur beschrijft. Cipier Ton Mink neemt Freriks mee naar de cellen waar drie Duitse oorlogsmisdadigers opgesloten zaten.

Komediefilm: The Bucket List

NET 5
21:54 uur

De terminaal zieke Edward en Carter komen op het idee om samen een roadtrip te maken met een lijstje van dingen die ze nog willen doen voordat ze overlijden.

Actuele video's

Meer actuele video's