Recensie: Your Place or Mine brengt simpel verhaal met fijne Valentijn-sfeer

Recensie: Your Place or Mine brengt simpel verhaal met fijne Valentijn-sfeer
Met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher

Film :

Vanaf 10 februari is de film Your Place or Mine te zien op Netflix. Altijd gezellig om top acteurs Reese Witherspoon en Ashton Kutcher samen in een productie te zien. De chemie is er, liefde ook maar de vonken spatten er niet vanaf. Lees hier de filmrecensie van Your Place or Mine.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Peter en Debbie
Wanneer beste vrienden en totale tegenpolen Debbie en Peter een week van woning ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven dat de deur naar ultieme liefde kan openen.

Ashton Kutcher (Peter) en Reese Witherspoon (Debbie) in de film 'Your Place or Mine'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,7

Dinsdag (14 februari) is het weer Valentijnsdag en natuurlijk speelt de streamingdienst Netflix hier - zoals altijd - op in. Fans van Legally Blonde Reese Witherspoon en Ashton Kutcher hebben een aardig anderhalf uur met een voorspelbaar verhaal, wat je eigenlijk al van een grote afstand ziet aankomen. Maar dat geeft niets, want het hoeft ook allemaal niet zo moeilijk. De manier van filmen is niet nieuw maar wel goed gedaan en de soundtrack is er ook eentje die er mag zijn. Een lekkere wegkijker die zich helaas niet kan meten met een soortgelijke klassieker als Sleepless in Seattle. Met 'de dag van de liefde' in het verschiet is deze film voor een keertje best leuk. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Reese Witherspoon (Wild) en Ashton Kutcher (Valentine's Day) zijn ook Zoe Chao (Love Life), Wesley Kimmel (WandaVision) en Jesse Williams (Grey's Anatomy) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Aline Brosh McKenna (Crazy Ex-Girlfriend).

Vanaf 10 februari 2023 is de film Your Place or Mine te zien op Netflix. Genre: romantiek, drama. Tijdsduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's