Romantiek op Prime Video: deze films zie je op Valentijnsdag 2023

Romantiek op Prime Video: deze films zie je op Valentijnsdag 2023
Met My Policeman, Somebody I Used to Know en meer

Film :

Dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag van de liefde in al zijn facetten: de onbeantwoorde liefde, de onbereikbare liefde en de geheime liefde, een wilde nacht of voor altijd single? Gids.tv heeft films geselecteerd die nu te zien zijn op Prime Video.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Shotgun Wedding (2023)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,5

Bron: Amazon Studios
Het verhaal gaat over Darcy en Tom. Zij nodigen hun families uit voor de ultieme bruiloft, maar wanneer het hele feest wordt gegijzeld, krijgt "tot de dood ons scheidt" een geheel nieuwe betekenis in dit avontuur waarin Darcy en Tom hun dierbaren moeten redden voor een groep gevaarlijke piraten. Actiekomedie met Josh Duhamel en Jennifer Lopez in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Shotgun Wedding kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Shotgun Wedding.

Palm Springs (2020)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

Bron: Neon
Wanneer de zorgeloze Nyles en het aarzelende bruidsmeisje Sarah een toevallige ontmoeting hebben op een Palm Springs-bruiloft, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Erg fijne komedie met Andy Samberg en Cristin Milioti in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Palm Springs kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Palm Springs

Somebody I Used to Know (2023)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 5,7

Bron: Amazon Prime Video
De workaholic Ally wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft. Splinternieuwe romantische komedie met Alison Brie en Jay Ellis in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Somebody I Used to Know kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Somebody I Used to Know.

I Want You Back (2022)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,6

Bron: Amazon Studios
De pas gedumpte dertigers Peter en Emma werken samen om de nieuwe relaties van hun exen te saboteren en ze voorgoed terug te winnen. Doodsbang om alleen over te blijven, in een leven die niet altijd over rozen gaat. Gaat het ze lukken om de relaties terug te krijgen? Geslaagde komedie met Charlie Day en Jenny Slate. Lees hier waar je de film I Want You Back kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van I Want You Back.

My Policeman (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,5

Bron: Amazon Studios
Brighton, Engeland in het jaar 1957. Daar heeft de politieagent Tom Burgess een relatie met de lerares Marion. Tom valt echter op mannen, maar is genoodzaakt dit, omwille van wat de samenleving van hem verwacht, geheim te houden. Hij begint een verhouding met de museumcurator Patrick. Met Harry Styles, Emma Corrin en David Dawson in de hoofdrol. Lees hier waar je de film My Policeman kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van My Policeman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Bekijk hier welke films er in de bioscopen draaien.

Actuele video's

Meer actuele video's