Recensie: I Want You Back is een fijne Valentijn-romcom die gevaarlijk zoet is

Recensie: I Want You Back is een fijne Valentijn-romcom die gevaarlijk zoet is
Met Charlie Day, Jenny Slate en Scott Eastwood

Film :

Vanaf 11 februari staat de film I Want You Back op Amazon Prime Video. Zet regisseur Jason Orley (Big Time Adolescence) en het schrijversduo Isaac Aptaker en Elizabeth Berger (Love, Simon) samen en een leuke romantische komedie is gegarandeerd. Lees hier de filmrecensie van I Want You Back.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Peter en Emma
De pas gedumpte dertigers Peter en Emma werken samen om de nieuwe relaties van hun exen te saboteren en ze voorgoed terug te winnen. Doodsbang om alleen over te blijven, in een leven die niet altijd over rozen gaat. Gaat het ze lukken om de relaties terug te krijgen?

recensie-i-want-you-back

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,7

Wie lekker romantisch wil doen op deze Valentijnsdag, zit bij Amazon Prime helemaal goed. I Want You Back is een romcom met een scherp randje en een uitstekend gevoel voor moderne alternatieve komedie met zachtaardig karakters. Hoofdrolspelers Charlie Day en Jenny Slate spelen twee totaal verschillende personages, die daardoor weer perfect bij elkaar passen. De castleden genieten zelf ook in een film die nergens voorspelbaar wordt of gaat vervelen. De film kijkt heerlijk weg, met een leuk verhaal vol grappige dialogen, en een wild avontuur met een cameo voor Pete Davidson (The King of Staten Island), waarin drank, drugs en een te kleine jacuzzi natuurlijk centraal staan. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Charlie Day (Horrible Bosses 2) en Jenny Slate (Bob's Burgers) zijn ook Scott Eastwood (Cash Truck), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers) en Clark Backo (Happy Place). Deze productie is geregisseerd door Jason Orley (Big Time Adolescence).

Vanaf 11 februari is de film I Want You Back te zien op Amazon Prime Video. Genre: Romantiek, Komedie, Drama. Tijdsduur: 111 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: I Want You Back is een fijne Valentijn-romcom die gevaarlijk zoet is of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV