Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in maart 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in maart 2023
Met onder meer The Mandalorian

Film :

De maand maart is aangebroken en dat betekent normaliter dat het zonnetje weer wat meer gaat schijnen, de vogels weer gaan fluiten en ook op de streamingdiensten begint dan de zonnige kant weer meer naar voren te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in maart 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Mandalorian, S3 (3 maart)

Disney+

Pedro Pascal als Din Djarin in 'The Mandalorian' seizoen 3. Bron: Disney Plus
Din Djarin (ofwel Mando of titelkarakter The Mandalorian) en Grogu (ofwel "Baby Yoda") hebben in de laatste aflevering van The Book of Boba Fett de planeet Tatooine verlaten, waarbij Mando op een zoektocht ging naar "de levende wateren" onder de planeet Mandore om zijn eer terug te winnen en weer Mandaloriaan te worden. Bekijk hier waar je The Mandalorian kunt streamen.

Abbott Elementary, S2 (1 maart)

Disney+

Een groep toegewijde, gepassioneerde leraren en een enigszins toondove directeur worden in Abbott Elementary samengebracht op een openbare school in Philadelphia. Ze zijn ondanks grote tegenslagen vastbesloten om hun studenten te helpen slagen in het leven. Bekijk hier waar je vanaf 1 maart Abbott Elementary kunt streamen.

The Banshees of Inisherin (12 maart)

Disney+

Colin Farrell als Padriac in 'The Banshees of Inisherin'. Bron: Disney Plus
Het verhaal gaat over Padraic. Hij is sinds mensenheugenis beste maatjes met Colm. Ze wonen op een rustig eiland aan de westkust van Ierland. Hun vriendschap hangt aan een zijden draadje wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Padraic te praten. Deze verandering heeft een weerslag op de hechte gemeenschap en zet een reeks gebeurtenissen in gang die hun verdere levens zullen bepalen. Lees hier waar je The Banshees of Inisherin kunt kijken.

Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman (13 maart)

Disney+

Journalist David Letterman volgt zanger Bono en gitarist The Edge van de Ierse band U2 tijdens een concertreeks in de Ierse hoofdstad Dublin. Zij geven een bijzonder interview aan Letterman. Vanaf 13 maart te zien op Disney+.

Boston Strangler (17 maart)

Bron: Hulu/Disney
Een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten: Loretta McLaughlin, verslaggever voor de
Record-American, en haar collega en vertrouweling Jean Cole. Terwijl de moordenaar steeds meer slachtoffers maakt, gaat het duo dapper op onderzoek uit en zetten ze hun leven op het spel om de waarheid te achterhalen. Lees hier waar je Boston Strangler kunt kijken.

The Bad Batch, S2 (finale op 29 maart)

Disney+

De leden van 'The Bad Batch'. Bron: Disney Plus
Het verhaal gaat in elk geval verder in de nasleep van de Clone Wars, de gebeurtenissen na de intergalactische machtsgreep van senator Palpatine. De 'gebrekkige' groep clones probeert wederom een plek te vinden in een post-Order 66-universum: als voortvluchtigen. De Empire jaagt, samen met een oud-lid, op de kloons. Bekijk hier waar je The Bad Batch kunt streamen.

Doogie Kamealoha, M.D. (31 maart)

Disney+

In dit seizoen staat hoofdrolspeler Lahela’s leven vol met beslissingen – Walter, Nico en het kiezen van haar medische specialiteit. Wie of wat zal ze uiteindelijk kiezen? Gelukkig heeft ze haar familie, collega’s en beste vriendin om haar onderweg te ondersteunen. Bekijk hier waar je Doogie Kamealoha kunt streamen.

Verder op Disney+

  • Finding Michael (3 maart)
  • UnPrisoned (10 maart)
  • Up Here (24 maart)

Actuele video's

Meer actuele video's