Maandag in Jinek: Jeroen van Koningsbrugge treedt op met muziek van Pearl Jam

Maandag in Jinek: Jeroen van Koningsbrugge treedt op met muziek van Pearl Jam
De gasten van Jinek van maandag 20 februari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 20 februari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op maandag 20 februari

  • Opnieuw intimidatie en bedreigingen aan het adres van Sigrid Kaag. Tijdens haar bezoek aan het Twentse Diepenheim werd ze door demonstranten met brandende fakkels ontvangen. D66-fractievoorzitter Jan Paternotte en politiek commentator Wouter de Winther praten erover.

  • De boodschappen worden steeds duurder, maar ondertussen maken grote bedrijven dikke winsten. Is het tij nog te keren? Aan tafel bij Eva Jinek: Antoinette Hertsenberg, Teun van de Keuken en Martin Visser.

  • Op weergaloze wijze verpletterde Femke Bol gisteren het uit 1982 stammende wereldrecord op de 400 meter indoor. Een prestatie van jewelste zeker omdat het vorige record omstreden is.Dolf Jansen schuift aan over haar bijzondere race.

  • Veel mensen kennen hem als cabaretier, acteur of presentator, maar Jeroen van Koningsbrugge heeft nog een grote liefde: zingen. Vanaf volgende maand gaat hij de bühne op met liedjes van zijn grote jeugdliefde: de band Pearl Jam. Vanavond geeft hij een voorproefje!

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's