Vanavond op tv: start Ruimteschip Aarde, nieuw seizoen Spoorloos en meer

Vanavond op tv: start Ruimteschip Aarde, nieuw seizoen Spoorloos en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 februari

Kijktip :

Op NPO 1 starten vanavond twee nieuwe programma's: Ruimteschip Aarde met astronaut André Kuipers en een nieuwe seizoen van Spoorloos. Voor de voetballiefhebbers zijn er twee achtste finales van de Champions League, waaronder Inter tegen Porto op RTL 7. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 22 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Strandgasten: Stef Bos, Typhoon & Emma Heesters

NPO 3
20:25 uur

In de tweede aflevering van het zonnige interview- en muziekprogramma Strandgasten komen er weer twee muzikale gasten op bezoek bij het presentatietrio Nick, Simon en Kees. Natuurlijk wordt er ook weer veel gezongen: er komen vier zangers op bezoek. Stef Bos en Jaap Reesema krijgen bij aankomst letterlijk en figuurlijk een 'warm welkom': Kees heeft namelijk helemaal zelf een sauna voor ze neergezet. Niet veel later schuiven ook Emma Heesters en Typhoon aan.

Dramafilm: The Curious Case of Benjamin Button

Paramount Network
20:29 uur

Deze film, een mengeling van romantiek, drama, fantasy en mysterie, beschrijft de zonderlinge liefde die opbloeit tussen een 30-jarige vrouw en een man van 50 die steeds jonger wordt in plaats van ouder.

Nieuw: Ruimteschip aarde

NPO 1
20:33 uur

Dinsdag begint de zesdelige documentaireserie Ruimteschip aarde op NPO 1. In de serie werpt astronaut André Kuipers een unieke blik op Nederland. Het magische gevoel waarmee hij terugkeerde op aarde wil hij doorgeven aan een groot publiek. André Kuipers' kennis van de ruimte, de aarde én Nederland wordt aangevuld door kenners op de grond, elk op hun eigen vakgebied. Zo maken onder meer weervrouw Amara Onwuka, bioloog Auke-Jan Hiemstra, boswachter Tim Hogenbosch en antropoloog Roanne van Voorst hun opwachting.

Live: Internazionale - FC Porto (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. Woensdag staat de nummer twee van de Italiaanse competitie tegenover de nummer twee van de Portugeze competitie: beiden hebben ze nog een concurrent die het net iets beter doet - en overigens ook achtste finalist van de Champions League zijn - maar toch willen ze ook beiden een ronde verder.

Terug: Spoorloos

NPO 1
21:32 uur

Woensdag start het nieuwe seizoen van Spoorloos op NPO 1. Derk Bolt gaat in de seizoensopening op bezoek in het Latijns-Amerikaanse Guatemala, waar hij weer op zoek gaat naar een biologische moeder. Mynor is de eerste maanden van zijn leven bij zijn biologische moeder in Guatemala geweest; één van de armste landen van Latijns-Amerika. Mynor wil dolgraag weten waarom ze hem daarna toch heeft afgestaan en waar ze nu is.

Actuele video's

Meer actuele video's