Misdaadkomedie Miss Congeniality 1 en 2 met Sandra Bullock zie je vanavond op SBS9

Misdaadkomedie Miss Congeniality 1 en 2 met Sandra Bullock zie je vanavond op SBS9
FBI-agente gaat undercover tijdens miss-verkiezing

Kijktip :

Actrice Sandra Bullock heeft aangegeven dat ze het rustiger aan wil gaan doen. Na The Lost City en Bullet Train (2022) staat er niets nieuws op het programma voor Bullock. Om deze mooie actrice toch in actie te zien zendt SBS9 de twee films Miss Congeniality en Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous uit.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Een terrorist kondigt aan een bomaanslag te plegen tijdens de Miss United States-verkiezing. De FBI wordt op de zaak gezet en teamleider Eric Matthews (Benjamin Bratt) besluit FBI-agente Gracie Hart (Sandra Bullock) te laten infiltreren tijdens de verkiezing, door undercover te gaan als miss.

Acteur Benjamin Bratt, Michael Caine en Sandra Bullock in de film 'Miss Congeniality'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 6,3

De plot van deze misdaadkomedie, geproduceerd door Bullock zelf, is best wel bizar: ze speelt een FBI-agente Gracie Hart, die undercover gaat tijdens een miss-verkiezing om op terroristen te jagen. Maar de juiste cast op de juiste plek levert deze komedie echt wel een paar hilarische momenten op. Bullock is op dreef als het eeuwige onhandige eendje dat uiteindelijk uitgroeit tot mooie zwaan - wat ze ook in de romantische komedie's While You Were Sleeping en Two Weeks Notice deed- en met betrouwbare acteurs Michael Caine en William Shatner in luchtige bijrollen kan het ook bijna niet fout gaan.

Cast
Naast Sandra Bullock (Speed) en Benjamin Bratt (The River Wild) zijn ook Michael Caine (Inception) en William Shatner (Star Trek) te zien in deze films. Deze producties zijn geregisseerd door Donald Petrie en deel 2 door John Pasquin (How to Lose a Guy in 10 Days).

De film Miss Congeniality wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is op 27 februari om 20.30 uur te zien op SBS9. Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous wordt beoordeeld met een 5,1 op IMDb en is op dezelfde avond om 22.40 uur te zien op SBS9. Genre: misdaad, komedie.

Actuele video's

Meer actuele video's