Woensdag in Jinek: wat zijn de meningen over het nieuwe Songfestivalnummer?

Woensdag in Jinek: wat zijn de meningen over het nieuwe Songfestivalnummer?
De gasten van woensdag 1 maart

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 1 maart.

De gasten van Jinek op woensdag 1 maart

  • Vanavond weten we eindelijk welk liedje Mia Nicolai en Dion Cooper in mei op het Songfestival gaan zingen. Vanavond wordt het besproken met oud Songfestivaldeelnemer Stefania en Songfestivalfans Marc-Marie Huijbregts en Gijs Rademaker.
  • In Nederland zijn wij met afstand Europeeskampioen deeltijd werken. Wat is hier over te zeggen? Schrijver Lynn Berger columnist Sander Schimmelpennick en zakenvrouw van het jaar 2022 Kristel Groenenboom komen langs om hier over te vertellen.
  • Een super stunt is het wel te noemen, amateurclub Spakenburg versloeg FC Utrecht met 1-4 in de kwartfinale van de KNVB-beker. Deze overwinning wordt woensdagavond gevierd met Milan van Dongen, coach Chris de Graaf aanvoerder Floris van der Linden, fans en andere teamleden.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's