Maandag in Vandaag Inside: Johan Derksen is terug!

Maandag in Vandaag Inside: Johan Derksen is terug!
Job Knoester is de gast aan tafel

Kijktip :

Fans van Johan Derksen kunnen weer rustig ademhalen. Het Vandaag Inside-gezicht is weer voldoende van zijn griep hersteld om maandagavond weer plaats te nemen aan tafel naast Wilfred Genee en René van der Gijp. Job Knoester is de gast aan tafel.

'Johan is onvervangbaar'
Derksen ontbrak donderdag en vrijdag in de uitzending van Vandaag Inside en dat was wel even wennen voor de kijker. Job Knoester en Özcan Akyol namen de honneurs goed waar maar Johan werd toch gemist. Sterker nog: advocaat Gerald Roethof noemde hem zelfs onvervangbaar.

Rutte
Iedereen is natuurlijk razend benieuwd naar wat Derksen van de komst van Mark Rutte naar de studio vindt, wat voor volgende week maandag gepland staat. Genee lijkt echter inmiddels wat terug te krabbelen: wordt Vandaag Inside namelijk niet wel heel handig voor het VVD-campagnekarretje gespannen? De Provinciale Statenverkiezingen vinden immers twee dagen daarna plaats. De kans is vermoedelijk groot dat Johan hier uiteindelijk het laatste woord over zal hebben.

Vandaag Inside is elke werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's