Anderlecht - AZ live op tv en online (kwartfinale Conference League)

Anderlecht - AZ live op tv en online (kwartfinale Conference League)
Europese droom voor Alkmaarders gaat door

Sport :

De droom van AZ in de Conference League gaat door: in de kwartfinales staat het Belgische Anderlecht tegenover de ploeg van Pascal Janssen. De heenwedstrijd in het Lotto Park in Anderlecht is donderdag 13 april om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Anderlecht - AZ

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Niet beste fase
De mannen van AZ zitten niet in hun beste fase: ze verloren dure punten in hun achtervolging op Feyenoord, PSV en Ajax door zowel van Sparta als van Twente te verliezen en gelijk te spelen tegen sc Heerenveen. Toch is het knap dat de Alkmaarders tweemaal wisten te winnen van de nummer twee van Italië, Lazio. Kunnen ze nog een keer verrassen?

Villareal
Dat zullen ze moeten doen tegen de nummer negen van België: opvallend laag voor een voormalig topper in de Belgische competitie. Toch verraste ook de Belgen door Villareal, vorig jaar nog kwartfinalist in de Champions League, te verslaan in de wedstrijd in Spanje. Die wedstrijd werd overigens vooral gered door de Nederlandse doelman Bart Verbruggen.

De heenwedstrijd Anderlecht - AZ is op donderdag 13 april om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's