Earth Day 2023: Deze vijf prachtige natuurdocumentaires en series zijn beschikbaar op Netflix

Earth Day 2023: Deze vijf prachtige natuurdocumentaires en series zijn beschikbaar op Netflix
Met Island of the Sea Wolves en veel meer

Film :

Aanstaande zaterdag 22 april is het Earth Day 2023: de dag van Moeder Aarde. Om dit te vieren heeft Gids.tv een selectie gemaakt van mooie natuurdocumentaires en series die nu beschikbaar zijn op Netflix.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Life in Colour with David Attenborough (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,2

Bron: Netflix
Niemand minder dan Sir David Attenborough vertelt over de verbazingwekkende manieren waarop dieren met kleuren omgaan. Voor ons is kleur enkel een onderdeel van de schoonheid van ons universum, maar voor dieren kunnen kleuren bijzonder functioneel zijn en noodzakelijk om te overleven, om een partner of een gevecht te winnen en vijanden te waarschuwen. Lees hier waar je de serie Life in Colour with David Attenborough kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Life in Colour with David Attenborough.

Island of the Sea Wolves (2022)

IMDb ★ 7,8

Bron: Netflix
Waar de Stille Oceaan de wildernis van Canada ontmoet, ligt een bijzonder en mysterieus eiland. Maar kijk een beetje dieper en we vinden iets dat nog opmerkelijker is: een gemeenschap vol prachtige dierenbewoners, wachtend om je rond te leiden. Lees hier waar je de serie Island of the Sea Wolves kunt kijken.

Puff: Wonders of the Reef (2021)

IMDb ★ 7,1

Bron: Netflix
Een babykogelvis reist door een prachtige en wonderlijke microwereld vol fantastische wezens terwijl hij op zoek is naar een thuis op het Great Barrier Reef. Lees hier waar je de film Puff: Wonders of the Reef kunt kijken.

Our Planet (2019)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 9,3

We beseffen het te weinig, maar de planeet waarop wij leven is een wereld vol schoonheid. Tijdens een prachtige reis langs alle werelddelen zien we hoe complex onze Moeder Natuur in elkaar zit. Voor Our Planet zijn in vijftig landen en zeven continenten beelden gemaakt van de natuur en zijn bewoners. Lees hier waar je de serie Our Planet kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Our Planet.

Chimp Empire (2023)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,5

Een grote troep van honderdtwintig chimpansees gedijt goed in een groot woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium. Lees hier waar je de serie Chimp Empire kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie Chimp Empire

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's