Streamingtips voor dit weekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?

Streamingtips voor dit weekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?
Met onder meer Mocro Maffia: Tatta en AKA

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Somebody Somewhere, S2 (maandag 24/4, HBO Max, film) Sam is een echte Kansaan aan de oppervlakte, maar daaronder worstelt ze om in de vorm van haar geboortestad te passen. Terwijl ze worstelt met verlies en acceptatie, is zingen Sams reddende engel en leidt het haar op een reis om zichzelf te ontdekken. Kijk ook de trailer.

El Amor Despues del Amor (woensdag 26/4, Netflix, serie, bingen) Niemand kan en mag leven zonder liefde. Deze biografische serie gaat over het leven en de carrière van de gepassioneerde, iconische Argentijnse rockster Fito Paez. Kijk ook de trailer.

Gorzko, gorzko! (woensdag 26/4, Netflix, film) Een hardnekkige versierder denkt dat hij elke vrouw kan verleiden en zet zijn zinnen op een koppige toekomstige bruid die is verloofd met de zoon van een ambitieuze politicus. Kijk ook de trailer.

Workin' Moms, S7 (woensdag 26/4, Netflix, realityserie) Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto. Kijk hier de trailer.

Sam - A Saxon (woensdag 26/4, Disney+, serie, bingen) Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Sam Meffires opkomst en ondergang in Oost-Duitsland, volgt deze miniserie Sams wanhopige zoektocht naar een plek die hij thuis kan noemen, terwijl hij vecht voor erkenning en gerechtigheid. Kijk hier de trailer.

Wild Republic (woensdag 26/4, HBO Max, serie, bingen) Een groep jeugddelinquenten slaat op de vlucht in de Alpen na een tragisch incident tijdens hun resocialisatieprogramma. In de strijd tegen de natuurkrachten en hun eigen agressie vormen ze een nieuwe samenleving met hun eigen wetten. Kijk hier de trailer.

Sweet Tooth, S2 (donderdag 27/4, Netflix, serie, bingen) De serie draait om een hybride hertjongetje genaamd Gus. Hij raakt geheel onverwacht bevriend met een loner die Jepperd heet. Gus is in seizoen twee met een hoop andere hybriden gevangen genomen door generaal Abbot van The Last Men. Kijk ook de trailer.

Firefly Lane, S2 (donderdag 27/4, Netflix, serie, finale) De serie draait om de langdurige vriendschap tussen Tully en Kate. moet Kate zorgen voor een door zijn ervaringen in Irak getraumatiseerde Johnny. Tully moet nu ze haar tv-show heeft verlaten helemaal opnieuw beginnen en besluit - tot ongenoegen van haar moeder - een documentaire te maken over haar vader. Kijk ook de trailer.

Fijn Weekend (donderdag 27/4, Netflix, film) In deze film komt een stel vrienden bijeen om een overleden kameraad te eren. Maar als de weduwe haar nieuwe partner ook meeneemt naar de herdenking, leidt dit tot spanningen die de onderlinge relaties op scherp zetten. Lees ook onze recensie.

Clemency (donderdag 27/4, Netflix, film) Als een uitgebluste gevangenisdirectrice een band opbouwt met een jongeman in de dodencel, raakt ze psychisch in de knoop en moet ze haar leven op de rit zien te houden. Kijk ook de trailer.

Mocro Maffia: Tatta is vanaf vrijdag te zien op Videoland

Love and Death (donderdag 27/4, HBO Max, serie, wekelijks) Dit meeslepende drama vertelt het waargebeurde verhaal van Candy en Pat Montgomery en Betty en Allan Gore, twee kerkgaande koppels die genieten van hun leven in een klein dorpje in Texas. Het lijkt een bijna perfect leventje, totdat een buitenechtelijke affaire ertoe leidt dat iemand een bijl oppakt. Kijk hier de trailer.

AKA (vrijdag 28/4, Netflix, film) Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas. Kijk ook de trailer.

Mocro Maffia: Tatta (vrijdag 28/4, Videoland, film) Na de ontvoering van Samira, de zus van Paus, in seizoen vier van 'Mocro Maffia', is ook Tatta spoorloos. Hij bereidt een wraakactie voor tegen zijn voormalige bondgenoot Paus. Om dit plan te laten slagen, heeft hij de hulp nodig van zijn oudere broer Otto. Lees ook onze recensie.

Peter Pan & Wendy (vrijdag 28/4, Disney+, film) Wendy van Dalen, een jong meisje dat niet naar kostschool wil, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen. Lees ook onze recensie.

Citadel (vrijdag 28/4, Prime Video, serie, wekelijks) Acht jaar geleden viel Citadel. Het onafhankelijke wereldwijde spionageagentschap - belast met het handhaven van de veiligheid van alle mensen - werd verwoest door agenten van Manticore, een machtig syndicaat dat de wereld manipuleert in de schaduw. Lees ook onze recensie.

Frog & Toad (vrijdag 28/4, Apple TV+, serie, wekelijks) Frog is een kikker en Toad is een pad. Ze hebben veel gemeen, maar ze zijn ook heel verschillend. Frog en Toad zijn beste vrienden die weten dat het ware geheim van vriendschap niet alleen bestaat uit het genieten van de dingen die je gemeen hebt, maar ook uit het omarmen van de dingen die je anders maken. Hun verschillen zijn wat ze speciaal maken en Frog en Toad vieren hetgeen wat hen uniek maakt. Kijk ook de trailer.

Halloween Ends (zaterdag 29/4, SkyShowtime, film) De sage van Michael Myers en Laurie Strode komt tot een huiveringwekkend hoogtepunt in dit laatste deel van deze trilogie. Laurie zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad. Lees ook onze recensie.

Alban Lenoir in 'AKA'. Bron: Netflix

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's