Maandag in Chateau Meiland: spanningen door verbouwing van Code Rosé

Maandag in Chateau Meiland: spanningen door verbouwing van Code Rosé
Erica is bloedchagrijnig

Kijktip :

Tijdens de opnames van de aflevering van Chateau Meiland die maandag 8 mei wordt uitgezonden, duurt het nog tweeëneenhalve maand voordat het nieuwe pension Code Rosé open moet gaan. Dat zorgt deze aflevering opnieuw voor grote spanningen in de familie.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Erica is humeurig
Het wordt steeds duidelijker dat de verbouwing van Code Rosé, het nieuwe pension van de familie Meiland, de spuigaten uitloopt. Al weken zijn ze aan het slopen en dat heeft een enorme invloed op ieders humeur. Op een ochtend valt de twijfelachtige eer toe aan Erica, die duidelijk met het verkeerde been uit bed is gestapt.

Spanning is om te snijden
De rest van de familie Meiland volgt Erica in humeurigheid snel op en daarmee is de sfeer soms om te snijden. De oude, te kleine bedden zijn eindelijk de bak in gegaan en de matrassen afgevoerd. Maar de nieuwe kleurrijke bedden moeten nog worden aangeschaft! Op geheel eigen wijze maakt de familie een keuze in de kleuren van de bedden die leidend zijn voor de rest van de inrichting van de acht kamers.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV