Huldiging Feyenoord live op tv en online: zo kijk je het feest op de Coolsingel

Huldiging Feyenoord live op tv en online: zo kijk je het feest op de Coolsingel
ESPN, NOS en Rijnmond zijn er bij

Sport :

Feyenoord is afgelopen zondag door een overwinning op Go Ahead Eagles kampioen van Nederland geworden. Om dat te vieren, is er natuurlijk een gigantisch feest nodig. Dat gebeurd maandag op de Coolsingel. Gids.tv zet in dit overzicht waar je het feest kunt kijken.

NOS
De NOS is er vanaf 12.00 uur live bij op NPO 1 en ook online via NOS.nl en een livestream via Gids.tv. Vanaf 12.00 uur verwachten we de selectie van Feyenoord in het stadhuis en richting het balkon.

ESPN
ESPN is er al veel eerder bij, namelijk vanaf 9.00 uur. Vanaf het moment dat de supporters op de vakken zullen gaan en zich zullen verdelen, zijn de verslaggevers van de sportzender er bij. Dat gebeurd allemaal op ESPN 1. Lees hier waar je ESPN kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

De tekst gaat verder na deze video's

Rijnmond
Bij de regionale omroep RTV Rijnmond doet men ook uitgebreid verslag van de huldiging. Daar zijn ze er vanaf 10 uur bij. Bart Nolles, Frank Stout en Dennis Kranenburg doen verslag vanuit het Stadhuis en vanaf de Coolsingel en interviewen spelers, staf en (bijzondere) supporters.

Bekijk ook het Eredivisie-dossier op Gids.tv. Bekijk hier alle aankondingen, nieuws en samenvattingen van Feyenoord.

Actuele video's

Meer actuele video's