Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juni 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juni 2023
Met onder meer Mocro Maffia S5

Film :

De eerste echte maand van de zomer is uiteraard juni, wat betekent dat de echte zomerfilms en -series er dan toch echt aan gaan komen! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2023.

Kijktips van Gids.tv

Mocro Maffia, S5 (2 juni)

Videoland (serie, wekelijks)

Meltem in 'Mocro Maffia' seizoen 5
Na de release van Mocro Maffia: Tatta (lees onze recensie) weten we eindelijk waar Tatta al die tijd gebleven is. Nu we weten wat hem en Tonnano te wachten staat, is het tijd voor nieuwe avonturen van Romano, Potlood en De Paus. Bekijk hier waar je Mocro Maffia kunt streamen.

New Amsterdam, S5 (5 juni)

Videoland (serie, bingen)

Het is zo ver: het vijfde - en daarmee allerlaatste - seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam. De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Bekijk hier waar je New Amsterdam kunt streamen.

De Jacht op de Jaguari: een film van Humberto Tan (21 juni)

Videoland (docufilm)

Bron: Videoland
Humberto Tan ontdekt in ‘De Jacht op de Jaguar’ zowel de schoonheid van de Surinaamse jungle, als haar schaduwzijde: illegale wildlife handel. Een samenhang die hij symboliseert met een zoektocht naar de koning van het bos: de jaguar - wiens voortbestaan in gevaar is door deze handel. Lees hier waar je vanaf 21 juni De Jacht op de Jaguari: een film van Humberto Tan kunt kijken.

Verder op Videoland

  • Beau en Michiel in Amerika (9 juni, docuserie) Michiel Vos en Beau van Erven Dorens go way back. De twee vrienden kennen elkaar al sinds hun studententijd. Waar Michiel Beau vaak bezoekt om aan te schuiven in zijn talkshow, worden de rollen nu omgedraaid. Beau gaat op bezoek bij Michiel in zijn woonplaats New York City en samen gaan ze op reis door Amerika.
  • The Real Housewives of Atlanta, S14 (20 juni, realityserie) Een kijkje in het leven van een aantal rijke vrouwen in Atlanta. In hun glamoureuze leven proberen deze gepassioneerde dames de balans te vinden tussen hun veeleisende carrières, het moederschap een een overvolle sociale agenda. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's