Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Spanje live op tv en online
Een circuit met mooie herinneringen

Sport :

Normaliter was de GP van Spanje de laatste race van het eerste drieluik geweest dit seizoen, maar na het aflasten van de GP in Imola is het nu een tweeluik geworden. Max Verstappen won zijn eerste GP ooit in Spanje. Vanaf vrijdag 2 juni is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

GP Spanje
De GP van Spanje wordt al sinds 1991 onafgebroken gereden op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Max Verstappen heeft goede herinneringen aan dit circuit. Max won in 2016 de GP van Spanje nadat hij een paar dagen eerder gepromoveerd werd naar de hoofdmacht van Red Bull. Het bochtige circuit, het lange rechtstuk en de verwachte hoge temperaturen zijn in het voordeel van de Nederlander en de verwachting is dan ook dat een goed resultaat er wederom in zit.

Tijdschema GP van Spanje 2023

Vrijdag 2 juni

  • 13.30 uur: eerste vrije training
  • 17.00 uur: tweede vrije training

Zaterdag 3 juni

  • 12.30 uur: derde vrije training
  • 16.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 4 juni

  • 15.00 uur: race (samenvatting)

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Viaplay
Het seizoen 2023 wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Spanje is op zondag 4 juni om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 2 juni zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV