Zondag in Rooijakkers over de vloer: hoe is Simone Kleinsma als bonusmoeder en oma?

Zondag in Rooijakkers over de vloer: hoe is Simone Kleinsma als bonusmoeder en oma?
Art Rooijakkers volgt privéleven theatericoon

Kijktip :

Presentator Art Rooijakkers gaat in de laatste aflevering van dit seizoen van Rooijakkers over de vloer op bezoek bij de diva van de vaderlandse kleinkunst: Simone Kleinsma. De actrice heeft met Klassiekers met Kleinsma haar eigen interviewprogramma, op zondag 18 juni wordt ze zelf geïnterviewd.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kleinsma is een drukke dame
Art gaat langs bij theatericoon Simone Kleinsma, ze is dit jaar 65 jaar geworden en is drukker dan ooit. Art treft haar bij een fotoshoot voor een musical en ziet Simone aan het werk als perfectionistische presentatrice.

Bonusmoeder en oma
Natuurlijk is Simone niet alleen maar een artiest. Art ziet haar in deze aflevering ook in een hele andere rol, namelijk die van bonusmoeder en oma. Dit blijkt ook een rol te zijn die haar ook erg goed past, zo zegt Kleinsma zelf. Ook vertelt de actrice openhartig over het verlies van haar dochtertje Teuntje, in de jaren '90 werd zij stilgeboren.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's