Streamingrecensie: prachtige Mrs. Harris Goes to Paris is nu te zien op SkyShowtime

Streamingrecensie: prachtige Mrs. Harris Goes to Paris is nu te zien op SkyShowtime
Heerlijke feelgood met Lesley Manville, Isabelle Huppert, Lucas Bravo en Jason Isaacs

Film :

Vanaf 21 juni is de film Mrs Harris Goes to Paris te zien op SkyShowtime. Deze hartverwarmende productie is één van de betere films uit 2022, waarin feelgood in hoofdletters geschreven staat. Met actrice Lesley Manville in een ultieme droomrol. Lees hier de streamingrecensie van Mrs Harris Goes to Paris.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Follow Your Dream"
De schoonmaakster Ada Harris is een weduwe in het Londen van de jaren vijftig. Ze vindt de liefde weer terug, maar op een onverwachte plek: Ada wordt tot over haar oren verliefd op een haute couture-jurk van Dior. Ze besluit dat ze er zelf een moet hebben.

Acteur Lucas Bravo, Lesley Manville en Alba Baptista in de film 'Mrs Harris Goes to Paris'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,1

Alles ziet er prachtig uit in deze sprankelende film met een uitstekende rol voor Lesley Manville. De rijke sets, de sfeer (jaren vijftig!) en de beeldschone kostuums, kapsels en make-up zijn een lust voor het oog. Lees hier onze volledige filmrecensie van Mrs Harris Goes to Paris.

Cast
Naast Lesley Manville (Phantom Thread) en Ellen Thomas (The Love Punch) zijn ook Isabelle Huppert (Elle), Jason Isaacs (The OA), Lucas Bravo (Ticket to Paradise), Lambert Wilson (Benedetta) en Alba Baptista (Equinox) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Anthony Fabian (Louder than Words).

Vanaf 21 juni 2023 is de film Mrs Harris Goes to Paris te zien op SkyShowtime. Genre: komedie, drama, romantiek. Tijdsduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV