Blauw bloed: Alexia 18 jaar, de schaduwprinses uitgelicht zondag te zien bij NPO 2

Blauw bloed: Alexia 18 jaar, de schaduwprinses uitgelicht zondag te zien bij NPO 2
Wat weten we over prinses Alexia?

Kijktip :

Op 26 juni viert prinses Alexia alweer haar 18e verjaardag. Ter ere van deze bijzondere gelegenheid zendt Blauw bloed zondag 25 juni een special uit, want wat weten we eigenlijk over deze prinses?

Blauw bloed: Alexia 18 jaar, de schaduwprinses uitgelicht gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Tweede in lijn troonopvolging
Alexia werd in 2005 geboren als prinses Alexia Juliana Marcela Laurentien, de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze is het jongere zusje van kroonprinses Amalia en is de tweede in de lijn van troonopvolging. De afgelopen jaren belandde Alexia meerdere keren in de spotlights met beelden op social media. Ook wordt door velen gezegd dat zij qua uiterlijk het meest op haar iconische moeder lijkt. In mei rondde Alexia haar examens af in Wales, waar ze sinds 2021 naar school gaat. Of ze daadwerkelijk is geslaagd voor het vwo wordt in juli bekend. Het is nog niet bekend wat ze na haar examens gaat doen.

Rick Evers, Enzo Knol en fans aan het woord
Anne-Mar Zwart spreekt in deze uitzending van Blauw bloed met royaltywatchers Tirza van der Graaf, Rick Evers en Josine Droogendijk, met psychologe Cocky Drost, met YouTubevlogger Enzo Knol en met de Argentijnse journalist Rodolfo Vera Calderón. Ook bezoekt Anne-Mar het Oranjemuseum in het vestigingsstadje Buren waar ze spreekt met fans van de prinses.

Blauw bloed: Alexia 18 jaar, de schaduwprinses uitgelicht is zondag 25 juni om 18.05 uur te zien op NPO 2. Daarna kun je Blauw bloed: Alexia 18 jaar, de schaduwprinses uitgelicht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's