Tallon Griekspoor op Wimbledon 2023: waar en wanneer zie je hem in actie?

Tallon Griekspoor op Wimbledon 2023: waar en wanneer zie je hem in actie?
De Nederlander tijdens Wimbledon op tv

Sport :

In 2023 nemen er drie Nederlanders deel aan het hoofdtoernooi. Eén van hen is Tallon Griekspoor, de huidige nummer 26 van de wereld. Daardoor is hij overigens de hoogst geklasseerde Nederlander op de ATP lijst. Hij won uiteraard ook twee ATP toernooien dit jaar: één in Pune en één in Rosmalen (Libéma Open). Zijn partijen zijn te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select) en online via discovery+.

Bekijk ook het volledige speelschema van Wimbledon 2023.

Eerste ronde: tegen Marton Fucsovics (UITGESCHAKELD)
Griekspoor begint zijn grastennistoernooi tegen de Hongaar Marton Fucsovics. Net als Griekspoor is de Hongaar in goede vorm en haalde in juni nog de halve finale van het ATP toernooi in Stuttgart. De rest van het jaar valt het overigens nog wel een beetje tegen voor Fucsovics, die overigens in april nog verloor van Botic van der Zandschulp op het gravel van Monte Carlo.

Marton Fucsovics - Tallon Griekspoor is op woensdag 6 juli rond 15.30 uur te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select) en online via discovery+. De samenvatting vind je hierna bij Gids.tv.

Wimbledon 2023 is van maandag 3 juli tot en met zondag 16 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select), BBC One en BBC Two. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's