Serierecensie: Sweet Magnolias seizoen 3 is met nog meer margarita's dikke hit op Netflix

Serierecensie: Sweet Magnolias seizoen 3 is met nog meer margarita's dikke hit op Netflix
Met JoAnna Garcia, Brooke Elliott en Heather Headley

Film :

Vanaf 20 juli is de serie Sweet Magnolias seizoen 3 te zien op Netflix. Fans hebben er even op moeten wachten, maar gelukkig gaat het wel en wee van het altijd prachtige plaatje Serenity verder met een paar grote romantische verrassingen. Lees hier de serierecensie van Sweet Magnolias seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Meer margarita's, proost!
In het nieuwe seizoen worstelt Maddie na de hevige vechtpartij bij Sullivan's met de beste manier om haar vriend Cal te helpen en probeert ze haar eigen emotionele pad vrij te maken. Helen staat ondertussen voor zeer moeilijke beslissingen wat betref de mannen in haar leven. En ook Dana Sue zoekt naar een manier om de cheque van Miss Frances te gebruiken om de gemeenschap te helpen, zonder haar eigen familie op het verkeerde been te zetten.

Lees hier onze serierecensie van Sweet Magnolias seizoen 2.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 73% | IMDb ★ 7,4

Met héél véél ellende in deze wereld zien we gelukkig op de streamingdienst Netflix terug dat de kijker behoefte heeft aan warmte, liefde, romantiek, gezelligheid én wat drama. Exact dat kan Sweet Magnolias ons bieden. Ook in het pitoreske Serenity zijn er grote problemen waarbij zowel de mensen in de serie als de kijker soms een traantje moeten laten, maar vaak kabbelt het leven gewoon door. De cast, en dan vooral JoAnna Garcia, Brooke Elliott en Heather Headley, weten van de personages echte mensen te maken en dat maakt de kleinste gebeurtenissen ook in dit nieuwe seizoen interessant. Daardoor wordt Sweet Magnolias ook dit seizoen weer nooit saai. Fans van zoetsappige en oubollige Amerikaanse series zitten er lekker warmpjes bij deze zomer, en dat is eigenlijk alleen maar goed nieuws. Vier sterren.

Cast
Naast JoAnna Garcia Swisher (The Internship) en Brooke Elliott (Dolly Parton's Heartstrings) zijn ook Heather Headley (Dirty Dancing 2) en Chris Klein (We Were Soldiers) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Sheryl J. Anderson (Charmed).

Vanaf 20 juli is de serie Sweet Magnolias seizoen 3 te zien op Netflix. Genre: romantiek, drama. Dit derde seizoen bevat tien afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's