Docuserie Lucas en Arthur Jussen op wereldtournee vanaf woensdag te zien op NPO 1

Docuserie Lucas en Arthur Jussen op wereldtournee vanaf woensdag te zien op NPO 1
Ivo Niehe vertelt bijzonder levensverhaal van pianisten

Kijktip :

In de documentaireserie Lucas en Arthur Jussen op wereldtournee volgt Ivo Niehe de broers Lucas en Arthur Jussen. Dit zijn twee Nederlandse jongens van 30 en 26 jaar oud die zijn uitgegroeid tot twee beroemde pianisten die samen over de hele wereld in uitverkochte concertzalen spelen. Je kunt de docuserie vanaf woensdag 9 augustus volgen op NPO 1.

Lucas en Arthur Jussen op wereldtournee gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Ivo Niehe reist met broers Jussen
Niehe reist met de pianisten de hele wereld over, van Parijs tot Sao Paulo en van Seoul tot Boston en de Gouden Zaal van de Musikverein in Wenen. Niehe vertelt hoe het allemaal begon en hoe de wereldberoemde pianiste Maria João Pires een belangrijke rol heeft gespeeld bij hun succes.

Bijzonder levensverhaal
Deze serie vertelt niet alleen alles over hun carrière, ook het privéleven van de pianisten komt aan bod. Terwijl ze de wereld veroverden en iedere dag uren achter de piano zaten, haalden ze ook nog hun gymnasiumdiploma. Vervolgens gingen ze feesten in Chersonissos en Kerst vieren ze altijd bij opa en oma in Maastricht. Beroemde collega’s, hun ouders, vrienden en familie en de jongens zelf delen hun indrukwekkende levensverhaal.

Lucas en Arthur Jussen op wereldtournee is vanaf woensdag 9 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Lucas en Arthur Jussen op wereldtournee terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's