Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023
Met onder meer Our Flag Means Death en The Gilded Age

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2023.

3 kijktips van Gids.tv

Meg 2: The Trench (nu te zien)

HBO Max (film)

Bron: Warner Bros. Holland
Het verhaal gaat verder over de ervaren diepzeeduiker Jonas Taylor. Hij leidt een moedig onderzoeksteam tijdens een duik in de diepste oceaan. Hun reis verandert in grote chaos door een kwaadaardige mijnoperatie die hun missie bedreigt en hen dwingt te vechten voor overleving. In een zenuwslopende race tegen de klok, nemen Jonas en zijn team het op tegen prehistorische megalodons en meedogenloze milieuplunderaars. Lees hier waar je vanaf 29 september Meg 2: The Trench kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Meg 2: The Trench.

Our Flag Means Death, S2 (5 oktober)

HBO Max (serie, première)

Het is het jaar 1717. De rijke landeigenaar Stede Bonnet heeft een hevige midlifecrisis en besluit zijn behaaglijke leven op te blazen om piraat te worden. Het gaat niet goed. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Bekijk hier waar je Our Flag Means Death kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 26 oktober.

The Gilded Age, S2 (30 oktober)

HBO Max (serie, première)

The Gilded Age was niet alleen een periode van immense economische omwenteling, waar enorm kapitaal verdiend werd maar ook verloren ging, het was tegelijkertijd een periode van felle rivaliteit tussen oud- en nieuw geld. Bekijk hier waar je The Gilded Age kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 25 december.

Verder op HBO Max

  • The Ringleader: The Case of the Bling Ring (2 oktober, docufilm) In deze docu vertelt Rachel Lee, het zogenaamde tienerbrein achter een reeks spraakmakende overvallen op beroemdheden in 2008 en 2009, in een openhartig interview voor het eerst haar kant van het verhaal. De documentaire van filmmaker Erin Lee Carr onderzoekt de motivaties van Lee en een groep van haar vrienden die inbraken in huizen van beroemdheden in Hollywood om te plunderen en te stelen. Kijk hier de trailer.
  • Rick & Morty, S7 (16 oktober, serie, première) Rick en Morty zijn terug en klinken meer als zichzelf dan ooit! Het is seizoen zeven en de mogelijkheden zijn eindeloos: wat is er aan de hand met Jerry? EVIL Summer?! En gaan ze ooit terug naar de middelbare school?! Misschien niet! Maar laten we het uitzoeken! Er is waarschijnlijk minder pis dan vorig seizoen. Kijk ook de trailer.
  • 30 Coins, S2 (16 oktober, serie, première) De meeste bewoners van Pedraza hebben inmiddels hun verstand verloren en zijn opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Elena ligt in coma in een ziekenhuisbed in Madrid waar Paco, getergd door berouw, voor haar probeert te zorgen. Terwijl de horror van hun situatie groeit, wordt onze groep helden geconfronteerd met een nieuwe vijand. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV