Ajax - Heracles Almelo live op tv en online (Eredivisie)

Ajax - Heracles Almelo live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in eerste speelronde

Sport :

Op zaterdag 12 augustus spelen Ajax en Heracles Almelo in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Heracles Almelo

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
We kunnen absoluut niet spreken van een vlekkeloze voorbereiding voor de mannen uit Amsterdam: van de vier voorbereidingswedstrijden tegen grote ploegen won Ajax er maar eentje: met 3-0 van Shakhtar. De andere wedstrijden (Anderlecht, Augsburg en Dortmund) gingen verloren. Met voornamelijk nieuw talent en een aantal nieuwe aankopen start Ajax dit seizoen tegen Heracles.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Heracles Almelo is zaterdag 12 augustus om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV