Streamingrecensie: in Missing zoekt dochter naar vermiste moeder in Colombia

Streamingrecensie: in Missing zoekt dochter naar vermiste moeder in Colombia
Met The Last Of Us-ster Storm Reid

Film :

Vanaf 23 augustus is de film Missing te zien op Netflix. De streamingdienst heeft een vrij recente thriller aangekocht die een half jaar geleden nog in de bioscoop te zien was. Wie de onverwachte hitfilm Searching uit 2018 heeft gezien, weet al ongeveer wat er gebeuren gaat: thriller en drama met een knipperende cursor. Lees hier de filmrecensie van Missing.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Waar is moeder Grace?
Junes moeder Grace verdwijnt spoorloos terwijl ze in Colombia op vakantie is met haar nieuwe vriend. June start een zoektocht, maar moet van de overheid geen medewerking verwachten. Aangezien ze in Los Angeles verblijft, pakt ze het creatiever aan. Ze gebruikt de nieuwste technologieën om haar moeder terug te vinden en stuit op grote geheimen die haar persona in een ander daglicht stellen.

Actrice Storm Reid (June Allen) in de film 'Missing'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 7,1

De film Missing wordt net als zijn succesvolle voorganger Searching volledig verteld via computerschermen en smartphones. Vreemd genoeg werkt dat ook in deze film weer. De film wordt ook nu weer aardig spannend naar de finale toe. De belangrijke vraag is natuurlijk: Waar is moeder Grace? Lees hier onze volledige filmrecensie van Missing.

Cast
Naast Storm Reid (Euphoria) en Nia Long (You People) zijn ook Tim Griffin (Night Sky), Megan Suri (Bones) en Ken Leung (Old) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nicholas D. Johnson en Will Merrick (Long Shot).

Vanaf 23 augustus 2023 is de film Missing te zien op Netflix. Genre: drama, thriller. Tijdsduur: 110 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's