Pommelien Thijs hoopt op tweede seizoen van Knokke Off: 'Het ontstijgt alles'

Pommelien Thijs hoopt op tweede seizoen van Knokke Off: 'Het ontstijgt alles'

Woensdag 2 augustus 2023 om 20:51

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Met haar rol in de razend populaire Netflix-serie Knokke Off en haar nummer één positie in de hitlijsten van België, is Pommelien Thijs momenteel wellicht de grootste hit van de Benelux. RTL Boulevard sprak met dé 22-jarige ster van het moment.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Pommelien Thijs</em> hoopt op tweede seizoen van <em>Knokke Off</em>: 'Het ontstijgt alles' Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv. Met haar rol in de razend populaire Netflix-serie Knokke Off en haar nummer één positie in de hitlijsten van België, is Pommelien Thijs momenteel wellicht de grootste hit van de Benelux. RTL Boulevard sprak met dé 22-jarige ster van het moment. Tekst gaat verder onder de video. Vervolg Knokke OffPommelien Thijs vertelt nooit gedacht te hebben dat Knokke Off zo'n groot succes zou worden en heeft daarom de stiekeme hoop op een vervolg: "Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan. Je probeert er geen verwachtingen bij te hebben, maar het ontstijgt alles. Ik hoop dat er een tweede seizoen komt!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Pommelien Thijs hoopt op tweede seizoen van Knokke Off: 'Het ontstijgt alles'

Vervolg Knokke Off
Pommelien Thijs vertelt nooit gedacht te hebben dat Knokke Off zo'n groot succes zou worden en heeft daarom de stiekeme hoop op een vervolg: "Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan. Je probeert er geen verwachtingen bij te hebben, maar het ontstijgt alles. Ik hoop dat er een tweede seizoen komt!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's