Serierecensie: Who is Erin Carter? [Palomino] brengt grote actie en Netflix-drama samen

Serierecensie: Who is Erin Carter? [Palomino] brengt grote actie en Netflix-drama samen
Evin Ahmad in goede hoofdrol

Film :

Vanaf 24 augustus staat het eerste seizoen van Who is Erin Carter? (ook bekend onder haar originele titel Palomino) op Netflix. Opnieuw grote actie in een onbekende taal: waar hebben we dat eerder gezien? Wat dacht je van: vrijwel elke Netflix serie! Steekt deze toch boven de rest uit? Lees hier de recensie van Who is Erin Carter?.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Familienaam beschermen
Erin Collantes is een Britse lerares die de droom van een expat in Spanje waarmaakt. Daar raakt ze betrokken bij een overval op een supermarkt. Wanneer een van de overvallers beweert haar te herkennen, dreigt Erins leven uiteen te vallen. In Palomino, een stad vol geheimen, moet Erin vechten om haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 76% | IMDb ★ 6,0

Mensen die het 'geluk' hebben dat ze snel verslaafd raken aan een nieuwe Netflix serie hoeven zich met deze serie geen zorgen te maken: alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer een zeer verslavend verhaal van te maken. Het feit dat de serie binnen de kortste keren de top-3 van best bekenen Netflix series binnendruppelde in de eerste week is daarom ook niet per se verrassend. Van het drama, de diepzinnige gesprekken en de dubbele bodem hoef je in de gemiddelde Netflix serie niet gek veel te verwachten en daarop is deze Who Is Erin Carter? absoluut geen uitzondering. Het is daarom denken we ook niet verrassend dat we het actie-element, die wel in grote mate in deze misdaadserie te vinden is, meer indruk op ons maakt. Juist dat aspect, gesterkt door het optreden van hoofdrolspeelster Evin Ahmad, maakt deze serie toch wel het streamen waard. Ook al komt daar wel een grote maar bij: een tweede seizoen zien wij ondanks alles toch niet komen. 3 sterren.

Cast
Naast Evin Ahmad (Snabba Cash) zien we ook Sean Teale en Indica Watson in deze serie. Deze productie wordt geleid door Jack Lothian (Late Night Shopping).

Bron: Netflix

Vanaf 25 augustus 2023 is Who is Erin Carter? seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: drama, misdaad. Aantal afleveringen: 7. Lengte afleveringen: 45-55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV