Gisteren Gemist: huilende Martien Meiland, de slappe lach van René in Vandaag Inside

Gisteren Gemist: huilende Martien Meiland, de slappe lach van René in Vandaag Inside
Opvallende momenten van maandag 4 september

Gemist :

Het nieuwe tv-seizoen is vorige week officieel van start gegaan en deze week zien we o.a. wat de ruzie in Het Spaanse Dorp: Zarra voor effect heeft gehad op de sfeer in het dorp. Ook zien we op de maandagavond de klassieke slappe lach van Van der Gijp in Vandaag Inside.

Op Gids.tv zie je elke ochtend een overzicht van alles wat je de vorige avond gemist hebt op televisie. Heb jij het daadwerkelijk gemist? Kijk de leukste fragmenten direct terug!

Het Spaanse Dorp: Zarra
Afgelopen maandag startte het programma Het Spaanse Dorp: Zarra en zagen we tijdens de eerste aflevering een bloedordinaire ruzie. Dit akkefietje is niet snel vergeten want er werd in de aflevering van gisteren nog steeds over gesproken. Ook de kijkers houdt het bezig. Bekijk de X (Twitter) berichten hieronder.

Vandaag Inside
De mannen van Vandaag Inside spraken maandag met oud-topjudoka Henk Grol over zijn carrière. René van der Gijp komt niet meer bij van het lachen om Johan Derksen zijn kijk op judo. Hij ziet judo als twee mensen die elkaars pyjama jasjes moeten uittrekken.

Chateau Meiland
De Meilandjes krijgen een dag voor de opening van het nieuwe pension Code Rosé verschrikkelijk nieuws te verwerken. De gemeente verleent namelijk geen vergunning voor het pension. Erica had een woordvoerster van de gemeente aan de telefoon en schrok van de toon die de vrouw aansloeg. Martien kan zijn tranen niet bedwingen en krijgt een paniekaanval als hij denkt over het annuleren van de boekingen.

Actuele video's

Meer actuele video's