Nieuw satirisch programma Hotel Hollandia start zaterdag op NPO 1

Nieuw satirisch programma Hotel Hollandia start zaterdag op NPO 1
Met Paul de Leeuw, een talkshow en typetjes

Kijktip :

Vanaf zaterdag 23 september is Nederland weer een nieuw satirisch programma rijker met Hotel Hollandia. Het is een bijzondere combinatie van satire, een talkshow en drama/amusement. Hotel Hollandia wordt uitgezonden op NPO 1.

Hotel Hollandia gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wat gebeurt in het sterrenhotel?
In dit 'sterrenhotel' volgen de kijkers de belevenissen van het hotelpersoneel, zowel op werkterrein als privé. Daarnaast checken elke week 'bekende Nederlanders' in, deze rollen worden gespeeld door comedians, met wie het laatste nieuws van afgelopen week wordt doorgenomen. In eerste beelden is te zien dat onder anderen Frans Timmermans en Caroline van der Plas als typetjes voorbijkomen.

Talkshow met bekende gasten
Maar Hotel Hollandia is niet alleen maar satire, daarnaast presenteert Paul de Leeuw vanuit de lobby zijn talkshow waarin hij bekende gasten en mensen uit het nieuws ontvangt. Terwijl Paul de Leeuw zijn gasten ontvangt, kruipen Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Leny Breederveld en Samir Hassan in de huid van het hotelpersoneel.

Hotel Hollandia is vanaf 23 september iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hotel Hollandia terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV