Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer Julia seizoen 2

Gemist :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Rap Sh!t, S2 (9 november)

HBO Max (serie, première)

De serie volgt twee vervreemde middelbare schoolvriendinnen uit Miami, Shawna en Mia, die samenkomen om een rapgroep te vormen. Wanneer ze steeds beroemder worden, bereiken Shawna en Mia een cruciaal punt in hun rapcarrière omdat ze gedwongen worden te kiezen tussen trouw blijven aan zichzelf of om zich te schikken naar de eisen van de muziekindustrie. Bekijk hier waar je Rap Sh!t kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 21 december.

Julia, S2 (16 november)

HBO Max (serie, première)

Nu haar baanbrekende kookprogramma een groot succes is, worstelt Julia met haar stijgende populariteit en wat dat betekent voor haar, haar collega's en haar show. In seizoen twee keren Julia en haar toegewijde man Paul na een bezoek aan Simca's huis in Frankrijk terug en komen ze erachter dat haar succes alles heeft veranderd. Julia behoudt haar unieke joie de vivre terwijl ze samen met haar team te maken krijgt met uitdagingen vanuit zender WGBH, het Witte Huis en een bedreiging uit het verleden. Bekijk hier waar je Julia kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 21 december.

David Holmes: The Boy Who Lived (16 november)

HBO Max (docufilm)

De documentaire is een coming-of-age verhaal van stuntman David Holmes, een buitengewone tienergymnast uit Essex, Engeland, die wordt gekozen om Daniel Radcliffe's stuntdubbel te spelen in de eerste Harry Potter-film, wanneer Daniel net elf jaar is. Gedurende de volgende tien jaar vormen de twee een onlosmakelijke band, maar bij de voorlaatste film leidt een tragisch ongeluk op de set ertoe dat David verlamd raakt door een ernstig ruggenmergletsel, wat zijn wereld op zijn kop zet. Bekijk hier waar je vanaf 16 november David Holmes: The Boy Who Lived kunt streamen.

Blue Beetle (17 november)

HBO Max (film)

Blue Beetle, de titelheld van de film 'Blue Beetle'. Bron: Warner Bros.
De pas afgestudeerde Jaime Reyes keert vol grootse plannen voor de toekomst terug naar huis, maar komt er al snel achter dat daar veel is veranderd. Terwijl hij zoekende is naar zijn plek op deze wereld, brengt het lot onverwachts een oud relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad: de Scarabee. Als de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare, maar ook onvoorspelbare krachten. Daarmee verandert zijn leven voorgoed en wordt hij de superheld Blue Beetle. Bekijk hier waar je Blue Beetle kunt kijken.

Lees ook onze recensie van Blue Beetle.

Bookie (30 november)

HBO Max (serie, première)

Sebastian Maniscalco en Omar Dorsey in 'Bookie'
De serie volgt veteraan en bookmaker Danny (Sebastian Maniscalco) die zich moet aanpassen aan een veranderende persoonlijke en professionele omgeving. Bekijk hier waar je vanaf 30 november Bookie kunt streamen.

Verder op HBO Max

  • Scent of Time (3 november, serie, bingen) Deze serie gaat over een diverse groep personages begint aan een transformatieve reis om de geheimen te ontdekken van een mystieke geur die de tijd zelf overstijgt. Ze worstelen met filosofische vragen over de aard van de tijd, de betekenis van het bestaan en het belang van het vinden van momenten om te blijven hangen en na te denken. Kijk ook de trailer.
  • Albert Brooks: Defending My Life (12 november, docufilm) In deze docu gaat de beroemde comedian met een uniek gevoel voor humor in gesprek met regisseur en goede vriend Rob Reiner. In dit diepgaande en persoonlijke gesprek onderzoeken Reiner en Brooks de oorsprong en evolutie van Brooks' carrière, de drijfkracht voor zijn creativiteit en de impact die hij heeft gehad op de wereld van de komedie. Kijk ook de trailer.
  • South to Black Power (29 november, docufilm) geïnspireerd op het provocerende boek van New York Times-columnist en bestsellerauteur Charles Blow, dat oproept tot een omgekeerde "grote migratie" van Afro-Amerikanen van het noorden terug naar het zuiden om het land, de politieke vertegenwoordiging en de cultuur terug te winnen die ze achterlieten, en zo de machtsstructuur in Amerika voor altijd te transformeren.

Actuele video's

Meer actuele video's