Tv-première van Sonic the Hedgehog 2 vrijdag op Paramount Network

Tv-première van Sonic the Hedgehog 2 vrijdag op Paramount Network
Voorafgaand aan première ook eerste film

Film :

Na het succes van de eerste film rond onze hardlopende blauwe vriend Sonic kon een deel 2 niet uitblijven. Die kwam er, met financieel succes tot gevolg. De tv-première van Sonic the Hedgehog 2 is vrijdag te zien op Paramount Network. Je kunt Sonic the Hedgehog 2 ook streamen via onder meer SkyShowtime.

Het verhaal
Dr. Robotnik moet zien te ontsnappen van de grote paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel. Samen gaan ze op zoek naar de mysterieuze Master Emerald, die de kracht heeft om beschavingen te bouwen en te vernietigen. Sonic moet samenwerken met zijn nieuwe vriend Miles "Tails" Prower om het duistere en kwaadaardige duo te stoppen.

Bron: Paramount

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Het is duidelijk dat SEGA hun sequel er even uit wilde persen voor Nintendo komt met hun knaller in het landschap van animatie-gameverfilmingen; Super Mario Bros. De film voelt over het algemeen wat gehaast, verhaallijnen komen niet goed tot hun recht en vooral op het eind schiet het nogal uit de bocht. In de eerste anderhalf uur zitten best wat slimme dingen en op gebied van animatie is er weinig op te merken aan deze film. Lees ook de volledige recensie van Sonic the Hedgehog 2.

Cast
Naast Ben Schwartz (The Interview) en James Marsden (The Notebook) spelen ook Idris Elba (The Suicide Squad), Jim Carrey (The Mask) en Colleen O'Shaughnessey (Cars) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeff Fowler (Sonic).

De film Sonic the Hedgehog 2 (2022) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op vrijdag 13 oktober om 20.30 uur te zien op Paramount Network. Genre: komedie, actie. Tijdsduur: 123 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's