Comedyserie De Poli start zondag op NPO 3: Jelka van Houten speelt moderne gynaecoloog

Comedyserie De Poli start zondag op NPO 3: Jelka van Houten speelt moderne gynaecoloog
Kan Esther gevoelige onderwerpen uit de taboesfeer halen?

Kijktip :

Zondag 22 oktober gaat de nieuwe humoristische dramaserie De Poli van start op NPO 3. In de serie probeert gynaecoloog Esther Bens (een rol van Jelka van Houten) gevoelige onderwerpen in haar spreekkamer en op de werkvloer uit de taboesfeer te halen. En dat levert mooie maar ook grappige momenten op.

De Poli gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Modernere gynaecologie
Harold Bens (Porgy Franssen) is hoofd van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. Zijn dochter Esther is gynaecoloog in hetzelfde ziekenhuis en tevens opgeleid door haar vader zelf, volgens haar is zijn werkwijze niet meer van deze tijd. Ze wil een nieuwe, modernere aanpak. Esther probeert een eigen afdeling Seksuologie op te richten, en dat zorgt voor grote frustratie bij haar vader...

Eerste aflevering De Poli
In de eerste aflevering is te zien dat Tobias begint aan zijn co-schappen en hij denkt de hardwerkende arts-assistent Selina te overtreffen. Terwijl verpleegster Patty zich uit de naad werkt, doet verpleegster Brigitte zo min mogelijk na een burn-out. Terwijl verloskundige Lieke steeds nieuwe, barende vrouwen overdraagt op de afdeling en Selina probeert te bewijzen dat ze geschikt is voor het vak, zet Esther zich in voor de verandering van de afdeling.

De Poli is vanaf 22 oktober elke zondag te zien om 21.15 uur op NPO 3 en via NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van De Poli terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's