De grote finale van Het Spaanse dorp: Zarra zie je maandag 30 oktober bij RTL 4

De grote finale van Het Spaanse dorp: Zarra zie je maandag 30 oktober bij RTL 4
Wie wint Casa el Premio?

Kijktip :

Het einde van Het Spaanse dorp: Zarra is in zicht, maandag 30 oktober is het tijd voor de grote finale. Hiermee komt het Spaanse avontuur voor een aantal kandidaten definitief ten einde, maar welk stel sleept de overwinning en een toekomst in Spanje in de wacht?

Het Spaanse dorp: Zarra gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Welk duo wint het huis?
Het is tijd voor de finale in Zarra, alle inwoners van Zarra zijn uitgenodigd om naar het plein te komen en te stemmen op hun favoriete stel. Er staat heel wat op het spel, want de winnaar wordt eigenaar van Casa el Premio, het huis dat ze de afgelopen tijd probeerden op te knappen.

Spanning
Bij de start van de realityserie begonnen vier stellen vol goede moed aan het Spaanse avontuur. Maar de afgelopen tijd had een aantal deelnemers het zwaar. Ze lieten hun vertrouwde omgeving en dierbaren achter en ze moesten hun sporen zien te verdienen en indruk maken op de bewoners. Ook moesten ze in een paar maanden tijd een bedrijf opzetten en gezamenlijk klussen aan een huis, in de wetenschap dat maar één stel hier uiteindelijk zou gaan wonen. En dat zorgde voor veel spanningen onder de kandidaten.

De finale van Het Spaanse dorp: Zarra is maandag 30 oktober om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's