Jaap en Jochem WOEST op bouwvakkers in Het Spaanse Dorp: 'No bien!'

Jaap en Jochem WOEST op bouwvakkers in Het Spaanse Dorp: 'No bien!'

Dinsdag 24 oktober 2023 om 09:40

Jaap en Jochem zijn NOT amused als ze zien hoe de bouwvakkers met een vloerkleed van ze zijn omgegaan: 'Godverdomme, lekker dan! Die moet naar beneden, daar moet een hogedrukspuit op.' En ook over de de beleefdheidsvormen van de Spanjaarden zijn de twee totaal niet te spreken.

Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder:

Jaap en Jochem WOEST op bouwvakkers in Het Spaanse Dorp: '<em>No bien!</em>' Jaap en Jochem zijn NOT amused als ze zien hoe de bouwvakkers met een vloerkleed van ze zijn omgegaan: 'Godverdomme, lekker dan! Die moet naar beneden, daar moet een hogedrukspuit op.' En ook over de de beleefdheidsvormen van de Spanjaarden zijn de twee totaal niet te spreken. Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder: Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Spaanse dorp Zarra: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp Bekijk deze video » Maandag in Het Spaanse Dorp Zarra: willen Jaap en Jochem achter het raam gaan staan!? Bekijk deze video » Chateau Meiland: wil Nadège komen logeren in Code Rosé? Bekijk deze video »
TV :
Jaap en Jochem WOEST op bouwvakkers in Het Spaanse Dorp: 'No bien!'

Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's