NOS Sportjaar 2023 met NOC*NCF Sportgala is woensdag te zien op NPO 1

NOS Sportjaar 2023 met NOC*NCF Sportgala is woensdag te zien op NPO 1
Terugblik op memorabele sportmomenten

Kijktip :

Bij de NOS wordt woensdag 20 december uitgebreid teruggeblikt op het sportjaar 2023. Deze keer blikt NOS Sport in het programma NOS Sportjaar 2023 samen met de hoofdrolspelers terug op de hoogtepunten van de Nederlandse sport van dit jaar. Ook is er aandacht voor de uitreiking van de verkiezingen van het NOC*NSF Sportgala met onder meer de beste sportman, sportvrouw, coach, sportploeg, parasportvrouw, parasportman en parasportploeg van het jaar.

NOS Sportjaar 2023 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Sportjaar 2023 & NOC*NSF Sportgala 2023
Het programma rond het NOC*NSF Sportgala heeft dit jaar een andere opzet, er wordt een combinatie gemaakt van een live jaaroverzicht van de Nederlandse topsport én de verkiezingen van de sportprijzen van NOC*NSF. Om niet alleen aandacht aan de winnaars van de sportverkiezingen te geven, maar ook de spotlights te richten op andere sporters en coaches die een unieke prestatie hebben geleverd.

De mooiste sportmomenten
In een live sportjaaroverzicht zie je alle hoogtepunten van de Nederlandse sport voorbijkomen. Dione de Graaff ontvangt de sporters, teams en coaches die dit jaar een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Er wordt geschakeld naar het Sportgala, waar Jeroen Stomphorst spreekt met de winnaars van de sportprijzen en verslag doet van het feest. De uitzending wordt omlijst met muziek en terugblikken op de memorabele sport van het afgelopen jaar. Wilfried de Jong blikt op geheel eigen wijze terug op gebeurtenissen uit het sportjaar en er is livemuziek van Chef’ Special en Leo Alkemade.

NOS Sportjaar 2023 is woensdag 20 december om 21.20 uur te zien op NPO 1, vanaf 20.00 uur zie je een verslag op de rode loper. Je kunt NOS Sportjaar 2023 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's