Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2023 is zondag 31 december te zien bij SBS6

Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2023 is zondag 31 december te zien bij SBS6
Noa Vahle te gast in show van moeder Linda de Mol

Kijktip :

Heb je op oudejaarsavond zin in een gezellige Hollandse avond vol spelletjes, dan moet je zeker overschakelen naar SBS6. Hier kun je kijken naar de Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2023.

Oud & Nieuw special Ik hou van Holland gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Opvallende verschijning Noa Vahle
Linda de Mol en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk worden tijdens deze oudejaarsavond vergezeld door verschillende bekende gasten: Noa Vahle, Paul de Leeuw, Debbie en Paul van B&B vol liefde, Jurre Geluk en Gaia Aikman. Het is opvallend te noemen dat Noa als dochter van Linda de Mol meedoet aan het spel. De sportverslaggeefster is nog vrijwel niet in entertainmentprogramma’s te zien geweest maar maakt blijkbaar voor haar moeder een uitzondering. Johan Derksen liet al weten deze keuze zeer onverstandig te vinden…

Linda de Mol is terug
De bekende Nederlanders wagen zich in deze speciale uitzending aan veel klassieke Ik hou van Holland-spellen die speciaal in een feestelijk jasje zijn gestoken en uiteraard mag er weer luidkeels gezongen, geschreeuwd en geraden worden. De show wordt weer zoals vanouds gepresenteerd door Linda de Mol na een turbulente tijd. Vorig jaar nam Rob Kemps de presentatie van de oudejaarsspecial van Ik hou van Holland op zich.

De Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2023 is zondag 31 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's