Review Echte meisjes in de jungle: streamen of skippen?

Streamen of skippen? Echte meisjes in de jungle seizoen 2 is ongemak in optima forma
Famke Louise is er weer bij

Film :

Vorig jaar kwam rond de jaarwisseling het eerste 'revival' seizoen van Echte meisjes in de jungle uit. In dit nieuwe seizoen keren veel van de dames die vorig jaar meegingen terug naar de jungle, maar komen er ook nieuwe dames bij: Famke Louise bijvoorbeeld.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

Het verhaal
Exact een jaar na het eerste revival-seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is het tweede seizoen te zien. Deveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Bibi, Shanta Bakker en Shirley Cramer gaan dit seizoen de strijd met elkaar aan in de jungle.

Echte meisjes in de jungle seizoen 2 - streamen of skippen?

Hieronder volgt een spoilervrije recensie van de eerste twee afleveringen van de serie.

Wat wij er van vinden
Wat moet je nu zeggen over een serie die al zo lang loopt en al zo lang hetzelfde is? Valerio Zeno probeert er alles aan te doen om de dames in dit programma een beetje op het rechte spoor te houden, maar het lukt hem - net als Quintis Ristie, Ad Visser en Patty Brard die hem voorgingen - niet om dat daadwerkelijk te doen. Dat de omstandigheden zwaar zijn in de jungle valt door de snelle montage eigenlijk niet zo op, dat zou wat meer naar voren mogen komen.

Streamen / kijken of skippen?
Ons oordeel is: skippen. Voor de liefhebbers van volledige gekkigheid in een jungle omgeving valt er misschien nog wel wat te genieten, maar als deze serie Videoland moet redden, is Videoland reddeloos verloren.

Het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is nu te streamen op Videoland. Genre: reality. Tijdsduur: 9 afleveringen van 35-55 minuten.

Key art van de realityserie 'Echte Meisjes in de Jungle' seizoen 2. Bron: Videoland

Actuele video's

Meer actuele video's