Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn in februari 2024 te streamen

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn in februari 2024 te streamen
Met onder meer Mission: Impossible en Ted

Film :

De tweede maand van het jaar is in heel veel gevallen nog steeds koud, dus zal het dekentje nog steeds op de bank liggen en de televisie ook wat vaker aan staan dan in de zomermaanden. Tijd dus om nieuwe films en series te ontdekken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2024.

5 kijktips van Gids.tv

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2 februari)

SkyShowtime (film)

De Turtles in ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’. Bron: Paramount
Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen. Lees ook waar je Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem kunt kijken.

Lees ook onze review van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Halo, S2 (9 februari)

SkyShowtime (serie, première)

De serie schetst een episch conflict in de 26e eeuw tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als de Covenant. De serie verweeft diepgaande persoonlijke verhalen met actie, avontuur en een rijk verbeelde visie op de toekomst. Bekijk hier waar je Halo kunt streamen.

Lees ook onze review van Halo.
Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 29 maart.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (9 februari)

SkyShowtime (film)

Bron: Paramount Pictures International
De inmiddels 61-jarige Tom Cruise flikt het gewoon weer om een ijzersterke actiefilm in de indrukwekkende Mission: Impossible-reeks te maken en doet zijn stunts ook nu weer zelf. Naast een hoog popcorn gehalte en goed verhaal weet deze zomerblockbuster van 2023 ook nu weer volle zalen te trekken. We kunnen er niet om heen, maar Cruise weet altijd een stapje extra te geven en dat zie je terug in kwaliteit, spanning en dikke actie. Lees hier waar je de film Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One kunt kijken.

Lees hier onze review van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

The Curse (16 februari)

SkyShowtime (serie, finale)

Emma Stone, Nathan Fielder en Benny Safdie in 'The Curse'. Bron: SkyShowtime
De serie volgt Whitney en Asher Siegel, een pasgetrouwd stel dat hun visie voor milieuvriendelijke woningen probeert waar te maken voor de kleine gemeenschap van Española, New Mexico. Het wordt er echter niet makkelijker op wanneer Dougie, een reality-tv-producent met nogal excentrieke trekjes, kansen ziet in hun verhaal. Bekijk hier waar je vanaf 5 januari The Curse kunt streamen.

De laatste vijf afleveringen zijn vanaf 16 februari te streamen, de eerste vijf staan al op SkyShowtime. Lees ook onze review van The Curse.

Ted (22 februari)

SkyShowtime (serie, bingen)

Het is het jaar 1993 en het moment van roem van Ted de beer is voorbij, waardoor hij samenwoont met zijn beste vriend, de 16-jarige John Bennett, die met zijn ouders en neef in een arbeidershuis in Boston woont. Ted heeft misschien niet een goede invloed op John, maar als het erop aankomt, is hij bereid zich in te spannen om zijn vriend en zijn familie te helpen. Lees hier waar je Ted kunt streamen.

Verder op SkyShowtime

  • The Lovers (SkyShowtime. 8 februari, serie, première) De serie vertelt een liefdesverhaal over twee mensen
    die op het eerste gezicht totaal ongeschikt voor elkaar lijken te zijn, maar zijn ze misschien niet toch de perfecte match? Janet is een grofgebekte, hilarische supermarktmedewerkster uit Belfast die alles aan haar laars lapt en haar leven niet al te serieus neemt. Seamus is een vlotte presentator. Kijk ook de trailer.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 8 maart.

  • The Woman in the Wall (SkyShowtime. 19 februari, serie, première) De serie gaat over een van de meest schokkende schandalen van Ierland: de onmenselijke instellingen die bekendstaan als de Magdalena Laundries. Lorna Brady is een vrouw uit het kleine fictieve stadje Kilkinure die op een ochtend wakker wordt met een lijk in haar huis. Het griezelige is dat Lorna geen idee heeft wie de dode vrouw is en of ze zelf misschien verantwoordelijk is voor deze moord... Kijk ook de trailer.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 18 maart.

  • Heist 88 (SkyShowtime. 22 februari, film) Jeremy Horne is een crimineel meesterbrein met de aangeboren
    gave om iedereen te overtuigen om zowat alles te doen. Horne besluit nog een laatste klus te klaren voordat hij naar de gevangenis gaat en rekruteert vier jonge bankmedewerkers om bijna 80 miljoen dollar te stelen in een gedurfde en onbesuisde aanval op het nationale banksysteem. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's